Τρίτη 29 Απριλίου 2008

Εκστρατεία Kids Call: Τα παιδιά γράφουν στους πολιτικούς για τη σωτηρία του πλανήτη





"Η κλιματική αλλαγή απειλεί τη ζωή στη Γη. Οι πολιτικοί έχουν τη δυνατότητα να πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να σώσουν τον πλανήτη".

Το World Future Council καλεί παιδιά από όλο τον κόσμο να γράψουν σε μερικούς από τους πιο σημαντικούς πολιτικούς του κόσμου για το πώς θα έπρεπε να είναι ο κόσμος στο μέλλον και για το τί μπορούν να κάνουν οι πολιτικοί για να σώσουν τη ζωή στη Γη. Στις 7 Ιουλίου 2008, όλα τα συγκεντρωθέντα μηνύματα θα παρουσιαστούν στη συνάντηση των G8+5 χωρών (συμμετέχουν οι εξής χώρες: Καναδάς, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ρωσία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες & Βραζιλία, Κίνα, Ινδία, Μεξικό και Νότια Αφρική).

Τα παιδιά που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία του World Future Council, μπορούν μαζί με το μήνυμά τους να μεταφορτώσουν μια φωτογραφία τους, ένα γράμμα, μια δήλωση σε βίντεο, μια ζωγραφιά, ένα τραγούδι ή έναν λόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία Kids Call μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σύνδεση: http://kidscall.info/


Πηγές:
-European Youth Portal
-Επίσημη ιστοσελίδα εκστρατείας Kids Call

Δεν υπάρχουν σχόλια: