Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ιταλία: Bridges of Cultures



Η ιταλική μη κυβερνητική οργάνωση LINK, με τη στήριξη του Συμβουλίου της Ευρώπης, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα τη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην πόλη Altamura της Ιταλίας, από τις 16 έως τις 24 Μαϊου και απευθύνεται σε νέους γενικά, νέους ηγέτες και απασχολούμενους στον τομέα της νεολαίας.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι, αφενός η συγκριτική ανάλυση των διαφορετικών προσεγγίσεων Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης στην Ευρώπη, και αφετέρου η διαμόρφωση νέων μεθόδων εργασίας με νέους. Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 50 Ευρώ για κάθε συμμετέχοντα. Όλα τα υπόλοιπα κόστη θα καλυφθούν από το Συμβούλιο της Ευρώπης. Να σημειωθεί, ότι τα έξοδα μετάβασης των συμμετεχόντων θα καλυφθούν μόνο κατά 30% από τους οργανωτές.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι και τις 16 Απριλίου 2008. Μπορείτε να μεταφορτώσετε την αίτηση συμμετοχής από την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.saltoyouth.net/static/downloads/training_downloads.php/1825/Application%20Participants%20-%20BRIDGES%20TC.doc
Στη συνέχεια θα πρέπει να αποστείλετε την συμπληρωμένη αίτησή σας, στο e-mail: mino@linkyouth.org.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω σεμινάριο, μπορείτε να απευθυνθείτε στην μη κυβερνητική οργάνωση LINK:

Mino Vicenti
via Silvio Pellico, 10 70022 Altamura
Phone: +390803148080
Fax: +390803148080
E-mail: link@linkyouth.org
http://www.linkyouth.org

Πηγή: Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: