Σάββατο 12 Απριλίου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ιορδανία: Inter Religious Dialogue




Η Μονάδα Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Euromed Youth της Ιορδανίας και ο εκπαιδευτικός οργανισμός SALTO EuroMed RC διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την προαγωγή του Δια-Θρησκευτικού διαλόγου. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στο Αμμάν της Ιορδανίας, από τις 22 έως τις 30 Ιουνίου 2008, και απευθύνεται σε διαχειριστές προγραμμάτων, νέους ηγέτες και απασχολούμενους στον τομέα της Νεολαίας που προέρχονται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νεολαία σε Δράση", καθώς και τις χώρες-εταίρους της Μεσογείου. Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα φιλοξενίας θα καλυφθούν από την Μονάδα Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Euromed Youth του Υπουργείου Πολιτικής Ανάπτυξης της Ιορδανίας. Για τους Έλληνες ενδιαφερόμενους, τα έξοδα μετάβασης μπορούν θεωρητικά να καλυφθούν από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νεολαία σε Δράση" (καλύτερα όμως να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία για να είστε σίγουροι διότι δεν χρηματοδοτούνται όλα τα σεμινάρια).

Οι ενδιαφερόμενοι από την Ελλάδα, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Ελληνική Εθνική Υπηρεσία, έως τις 23 Μαϊου:

Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νεολαία σε Δράση"
Τηλ.: 210-2531349/2532259
Διεύθυνση: Αχαρνών 417, Τ.Κ. 11143, Αθήνα
http://www.neagenia.gr, E-mail: layia@neagenia.gr


Πηγή: Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: