Δευτέρα 28 Απριλίου 2008

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Τσεχία: Difficult ??? 2




Η Τσέχικη μη κυβερνητική οργάνωση LOS-Liberecká občanská společnost διοργανώνει εξαήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για απασχολούμενους στον τομέα της Νεολαίας. Το αντικείμενο του σεμιναρίου αφορά στην κοινωνική ένταξη/ενσωμάτωση των νέων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες κοινωνικοποίησης και συμμετοχής στην οικονομική-κοινωνική και πολιτική ζωή. Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην περιοχή Krystofovo Udoli / Liberec, από τις 4 έως τις 11 Ιουνίου 2008 και απευθύνεται σε απασχολούμενους στον τομέα της Νεολαίας οι οποίοι προέρχονται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νεολαία σε Δράση".

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο είναι 15 Ευρώ για κάθε συμμετέχοντα (τα έξοδα διαμονής και διατροφής, θα καλυφθούν από την οργανώτρια μη κυβερνητική οργάνωση). Να σημειωθεί ότι τα έξοδα μετάβασης θα επιστραφούν στους συμμετέχοντες σε ποσοστό 30%.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτηση συμμετοχής τους για το εν λόγω σεμινάριο μέχρι τις 4 Μαϊου 2008 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: difficult.training@gmail.com

Μπορείτε να μεταφορτώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής από την παρακάτω σύνδεση: http://www.salto-youth.net/find-a-training/1262.html


Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το σεμινάριο επικοινωνήστε απευθείας με την μη κυβερνητική οργάνωση LOS-Liberecká občanská společnost:

Kasia Szajda
LOS-Liberecká občanská společnost o.s., U potůčku 615/20, 460 06, Liberec 6, Czech rep.
Phone: +48 602 457 599
Fax:
E-mail: difficult.training@gmail.com
http://www.losonline.eu/difficult/



Πηγή: Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: