Παρασκευή 9 Μαΐου 2008

Summer Camp για νέους στη Ρουμανία: 4th edition of the international summercamp Turda Democracy Gatherings





Το Ratiu Center for Democracy και το Ibn Khaldun Center for Development Studies από τη Ρουμανία οργανώνουν Summercamp για νέους ηλικίας 18 έως 24 ετών. Το Summercamp έχει τον τίτλο 'Turda Democracy Gatherings' και θα λάβει χώρα στη Ρουμανία μεταξύ 15 και 30 Ιουλίου 2008. Το πρόγραμμα προσφέρει σε νέους από όλη την Ευρώπη - με διαφορετικό θρησκευτικό, εθνικό ή πολιτισμικό υπόβαθρο - την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δημοκρατικές αρχές "από πρώτο χέρι" και να διαπιστώσουν τα άμεσα αποτελέσματα.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο εν λόγω πρόγραμμα θα πρέπει να αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση eeadyn@gmail.com, το αργότερο έως τις 20 Μαϊου. Μπορείτε να μεταφορτώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής από την ακόλουθη σύνδεση: http://ratiucenter.org/pdf/TDG_application.pdf

Να σημειωθεί ότι τα έξοδα διαμονής, διατροφής, εσωτερικής μετακίνησης και εκπαίδευσης θα καλυφθούν από τους διοργανωτές.

Για περισσσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ratiu Center for Democracy: (http://www.ratiucenter.org/index.php?lang=en) ή να επικοινωνήσετε με την Oana Calian στο e-mail: oana_calian@yahoo.co.uk.

Πηγή: Η ανακοίνωση του προγράμματος μου εστάλη απευθείας από την Oana Calian.

Δεν υπάρχουν σχόλια: