Δευτέρα 19 Μαΐου 2008

Συνέδριο με θέμα τους νέους της Ευρω-Μεσογειακής Περιφέρειας: Giovani & Societa in Europa ed attorno al Mediterraneo




Η Σχολή Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου της Μπολώνια, “R. Ruffilli”, διοργανώνει διεθνές συνέδριο με θέμα τους νέους της Ευρω-Μεσογειακής Περιφέρειας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Forli, μεταξύ 26 και 28 Μαρτίου 2009, και απευθύνεται σε ερευνητές, πανεπιστημιακούς και άλλους ειδικούς στον τομέα της Νεολαίας.

Βασικός σκοπός του συνεδρίου είναι η μελέτη των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέοι άνθρωποι στις κοινωνίες της Ευρω-Μεσογειακής Περιοχής.

Οι γλώσσες εργασίας του συνεδρίου θα είναι τα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συνέδριο με κάποια παρουσίαση θα πρέπει να αποστείλουν στους οργανωτές ένα abstract της ομιλίας τους μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2008 (το abstract θα πρέπει να έχει γραφεί σε μια από τις γλώσσες εργασίας του συνεδρίου).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο αυτό μπορείτε να επισκεφθείτε τον σχετικό ιστότοπο: http://www.giovaniesocieta.unibo.it/ ή να επικοινωνήσετε απευθείας με τους οργανωτές: giovaniesocieta@unibo.it


Πηγές: Youth Partnership και ιστοσελίδα συνεδρίου 'Quarto Incontro Giovani & Societa in Europa ed attorno al Mediterraneo'

Δεν υπάρχουν σχόλια: