Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

WYSE International: Youth Leadership Programme 2008


Η διεθνής μη κυβερνητική οργάνωση WYSE International, διοργανώνει εντατικό, εκπαιδευτικό σεμινάριο για θέματα ηγεσίας στην Lucca της Ιταλίας, από τις 10 έως τις 21 Αυγούστου 2008. Το σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18 έως 32 ετών (από όλες τις χώρες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νεολαία σε Δράση"), έχει ως στόχο του την προώθηση μιας ηγεσίας με όραμα μέσω της παροχής εκπαίδευσης η οποία σέβεται την διαφορετικότητα των ατόμων.

Το κόστος του σεμιναρίου είναι 770 λίρες Αγγλίας (περίπου 1025 Ευρώ) και περιλαμβάνει έξοδα διαμονής-διατροφής καθώς και τα δίδακτρα του σεμιναρίου. Ωστόσο, οι διοργανωτές θα επιστρέψουν μέρος του κόστους συμμετοχής σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων (κατόπιν αιτήσεως).

Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να αποσταλούν στον φορέα το αργότερο έως τις 15 Μαϊου 2008.

Η WYSE International, είναι ένας εκπαιδευτικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Λονδίνο, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα νεανικής ηγεσίας. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 19 ετών παρείχε τις υπηρεσίες του σε εκατοντάδες νέους από τουλάχιστον 80 χώρες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο μπορείτε να αναζητήσετε στην ακόλουθη ιστοσελίδα: http://www.wyse-ngo.org/events/

Πηγή: Ιστοσελίδα της WYSE International

Δεν υπάρχουν σχόλια: