Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

Εκδηλώσεις του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας


Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν.) σε συνεργασία με το περιοδικό Ευρωπαϊκή Έκφραση διοργανώνουν εκδήλωση στην Αίθουσα Συνεντεύξεων του Ζαππείου Μεγάρου, το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008 στις 19:00, με τίτλο «Τοπικές, Εθνικές και Διεθνείς Δομές Νεολαίας».
Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Παντελής Σκλιας (Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς), Νίκος Γιαννής (υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Περιφέρεια Αττικής και διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών-καθηγητής Ευρωπαϊκής πολιτικής και εκδότης του περιοδικού Ευρωπαϊκή Έκφραση), Πόπη Καλαϊτζή (Έπαρχος Λαγκαδά και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν), Ευθύμιος Μπακογιάννης (αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας), καθώς και οι Δημήτρης Βολουδάκης (από το εκτελεστικό γραφείο της Ο.Ν.Ν.Ε.Δ. και υπεύθυνος για τα ΤΟ.ΣΥ.Ν) και Άγγελος Τόλκας (μέλος ΚΟΕΣ ΠΑΣΟΚ). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Θόδωρος Καραουλάνης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ε.ΣΥ.Ν.

Αμέσως μετά, το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας, στο πλαίσιο του Money Show, διοργανώνει δεύτερη εκδήλωση με τίτλο «Νέοι Ηγέτες» στην αίθουσα 15 του Ζαππείου Μεγάρου και ώρα 20.00 μ.μ. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν οι: Εύα Καιλή (βουλευτής ΠΑΣΟΚ Α’ Θεσσαλονίκης), Έλενα Κουντουρά (εκδότρια και πρώην βουλευτής), Δημήτρης Μπουραντάς (καθηγητής Μάνατζμεντ, διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων για στελέχη και διευθυντής διοίκησης ανθρωπίνων πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και Ρένα Δούρου (υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ.). Την εκδήλωση θα συντονίσει ο πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας, Γιώργος Στασινός.

Πηγή: Ιστοσελίδα Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: