Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

Διαγωνισμός Φωτογραφίας για Νέους με θέμα τον Διαπολιτισμικό Διάλογο στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Photo Competition-Intercultural Dialogue in the EU


Η Ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους για τον Διαπολιτισμικό Διάλογο, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Think Tank Notre Europe και το Πρακτορείο Φωτογράφων Agence Vue, διοργανώνουν Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα:«Διαπολιτισμικός Διάλογος στην Ευρωπαϊκή Ένωση». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους ηλικίας 18-25 ετών από όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επαγγελματίες φωτογράφοι ή εργαζόμενοι σε πρακτορεία φωτογράφων δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά μία μόνο φωτογραφία στην οποία να αποτυπώνουν τον τρόπο που αντιλαμβάνονται τον διαπολιτισμικό διάλογο στην περιοχή τους. Να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός έχει ήδη ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου.

Από τον διαγωνισμό θα αναδειχθούν έξι νικητές οι οποίοι θα προσκληθούν να λάβουν μέρος στο Φόρουμ Διαπολιτισμικού Διαλόγου το οποίο θα λάβει χώρα στις 25 και 26 Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες. Να σημειωθεί ότι οι νικητές θα λάβουν ως έπαθλο μια φωτογραφική μηχανή digital SLR, αξίας 1500 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω ιστοσελίδα: http://ariel.qwentes.be/presentation/down/pes/photocompetition.html

Πηγή: PES Group

Δεν υπάρχουν σχόλια: