Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Ουγγαρία: Open Your Eyes!


Η Ουγγρική Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νεολαία σε Δράση» (Mobilitas National Youth Service) διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Διαπολιτισμική Ποικιλότητα: μια Ευκαιρία για Κοινωνική Ένταξη».

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2008 στην πόλη Gyor της Ουγγαρίας και απευθύνεται σε διαχειριστές προγραμμάτων, νέους ηγέτες και απασχολούμενους στον τομέα της Νεολαίας, οι οποίοι προέρχονται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Νεολαία σε Δράση». Να σημειωθεί ότι η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά.

Τα έξοδα εκπαίδευσης, διαμονής, διατροφής και εσωτερικής μετακίνησης θα καλυφθούν από την Ουγγρική Εθνική Υπηρεσία Mobilitas National Youth Service. Τα έξοδα μετάβασης στην Ουγγαρία, σε ότι αφορά τυχόν Έλληνες συμμετέχοντες, θα καλυφθούν (θεωρητικά) από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Νεολαία σε Δράση» (θα πρέπει πρώτα να γίνει επιβεβαίωση με την Υπηρεσία!).

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο εν λόγω σεμινάριο θα πρέπει να αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής τους στην Ουγγρική Εθνική Υπηρεσία, έως τις 10 Ιουλίου 2008, στο παρακάτω e-mail: kepzes@mobilitas.hu. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να ειδοποιήσουν και την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία: Αχαρνών 417, Τ.Κ. 11143, Αθήνα. Τηλ. 2102531349 και 210 2532259, E-mail: layia@neagenia.gr.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το εν λόγω σεμινάριο μπορεί να αναζητήσει κανείς στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.salto-youth.net/find-a-training/1316.html. Εναλλακτικά, υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας με την Mobilitas National Youth Service: Csilla Szabo 1051 Budapest,Szemere utca 7, Phone: 0036-1-374-9066, E-mail: kepzes@mobilitas.hu


Πηγή: Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

2 σχόλια:

neoinileias είπε...

πάντα ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Πιστεύεις ότι θα πάει κάποιος;

Ντόρα Γιαννάκη-Dora Giannaki είπε...

Το σημαντικό είναι να έχουν οι νέοι την απαραίτητη πληροφόρηση για όλα αυτά τα events.

Ελπίζω να ενδιαφερθούν κάποιοι... Εγώ πάντως εάν ήμουν μικρότερη δεν θα έχανα την ευκαιρία!

Στο εξωτερικό, τέτοιου είδους σεμινάρια έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία.