Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τσεχία: YEE Sunny Campaign - Networking youth for a sustainable future



Το Ευρωπαϊκό δίκτυο Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων Youth and Environment Europe διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα την ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και βιώσιμης ανάπτυξης, μέσα από την εκμάθηση καλών περιβαλλοντικών πρακτικών, όπως η ανακύκλωση. Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαχειριστές προγραμμάτων, πολιτικούς που ασχολούνται με θέματα Νεολαίας καθώς και σε νέους γενικά, οι οποίοι προέρχονται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νεολαία σε Δράση". Το σεμινάριο θα λάβει χώρα σε διάφορες περιοχές της Τσεχίας, από τις 30 Αυγούστου έως την 1η Σεπτεμβρίου 2008. Η γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι τα αγγλικά.

Σε ότι αφορά τα έξοδα συμμετοχής στο σεμινάριο, οι διοργανωτές προτίθενται να καταβάλουν στους ενδιαφερόμενους τα έξοδα μετάβασης στην Τσεχία. Επιπλέον, θα προσφέρουν δωρεάν στους συμμετέχοντες το εκπαιδευτικό υλικό του σεμιναρίου.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει να αποστείλετε την αίτηση συμμετοχής σας στους διοργανωτές μέχρι την 1η Ιουνίου. Μπορείτε να μεταφορτώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής από την ακόλουθη σύνδεση: http://www.salto-youth.net/static/downloads/training_downloads.php/1870/Part%20III.doc

Για περισότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους διοργανωτές:

YEE
Alberto Mogio Perez
Kubatova 1/32 Prague 10200
Phone: +420 271 750 643
Fax: +420 271 750 643
E-mail: yee@ecn.cz
http://www.yee.ecn.cz



Πηγή: Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: