Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Βουλγαρία: Appetiser




Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Η Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση» ανακοινώνει ότι από 05 Ιουνίου έως 09 Ιουνίου 2008 θα πραγματοποιηθεί στη Βουλγαρία εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο «Appetiser».

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτυχθούν οι έννοιες της διεθνούς συνεργασίας, της άτυπης εκπαίδευσης και της διαπολιτισμικότητας, ώστε οι φορείς να αποκτήσουν εμπειρία στο Πρόγραμμα «Νέα Γενιά σε Δράση» και να μπορέσουν να υλοποιήσουν δράσεις στο πλαίσιο του.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων νεολαίας, οι οποίοι έχουν ελάχιστη εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπροσώπους/μέλη φορέων, η αίτηση των οποίων θα συνοδεύεται από βεβαίωση εξουσιοδότησης του νόμιμου εκπροσώπου του φορέα.

Το κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα 50 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία της Βουλγαρίας (η οποία διοργανώνει το σεμινάριο αυτό) ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία. Η γλώσσα εργασίας θα είναι η Αγγλική.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση στην Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» (fax: 210 2531879 ή στη διεύθυνση: seminaria@neagenia.gr), το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 12 Απριλίου 2008 (12.00 π.μ.).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 2599360.


Μπορείτε να μεταφορτώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής από την ακόλουθη σύνδεση: http://www.neagenia.gr/appdata/documents/νέα-ανακοινώσεις/νέα%20γενιά%20σε%20δράση/appetiser%20application.doc

Πηγή: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: