Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Πολωνία: Party on the Globe! - Training Course on Participation in the Global Context




Η Πολωνική Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νεολαία σε Δράση" διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο για θέματα συμμετοχής σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει τον τίτλο "Πάρτυ στον Κόσμο". Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους ηγέτες και εργαζόμενους στον τομέα της Νεολαίας, οι οποίοι προέρχονται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νεολαία σε Δράση" και θα λάβει χώρα στις περιοχές Konstancin και Jeziorna (προάστια της Βαρσοβίας), από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου 2008. Να σημειωθεί ότι η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι τα αγγλικά.

Το σεμινάριο αποσκοπεί να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σε θέματα συμμετοχής σε παγκόσμιο επίπεδο. Και ειδικότερα:

- Στο θεωρητικό πλαίσιο της συμμετοχής (ορισμοί και μοντέλα).
- Στην αναγνώριση των παραγόντων και των πρακτικών που ευνοούν ή δυσκολεύουν τη συμμετοχή σε τοπικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.
- Στην χρησιμοποίηση των κατάλληλων μεθόδων για την προώθηση της συμμετοχής σε διαφορετικά σχέδια και πρωτοβουλίες.
- Στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση βιώσιμων και μακροχρόνιων πρωτοβουλιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα έξοδα διαμονής, διατροφής, εκπαίδευσης και εσωτερικής μετακίνησης θα καλυφθούν από την Πολωνική Εθνική Υπηρεσία. Σε ότι αφορά τα έξοδα μετάβασης στην Πολωνία θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νεολαία σε Δράση" για να επιβεβαιώσετε ότι προτίθεται να χρηματοδοτήσει το ταξίδι σας (τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-2531349 και 210-2532259, e-mail: layia@neagenia.gr).

Στην περίπτωση που η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία αρνηθεί να σας στηρίξει, τότε απευθυνθείτε στην/στον Wojciech Spychała (w.spychala@mlodziez.org.pl) προκειμένου να βρείτε άλλους τρόπους χρηματοδότησης του ταξιδιού σας.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο εν λόγω σεμινάριο θα πρέπει να αποστείλετε την αίτησή σας στην Ελληνική Εθνική Υπηρεσία (για καλό και για κακό στείλτε την αίτησή και στην Πολωνική πλευρά...) πριν τις 27 Μαϊου 2008. Μπορείτε να μεταφορτώσετε το σχετικό έντυπο της αίτησης από την ακόλουθη σύνδεση: http://www.salto-youth.net/static/downloads/training_downloads.php/1858/Application_Party.doc

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Πολωνική Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νεολαία σε Δράση":

Polish NA
Magdalena Malinowska
Mokotowska 43
Phone: 004826223706
Fax:
E-mail: mmalinowska@frse.org.pl



Πηγή Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

Δεν υπάρχουν σχόλια: