Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τουρκία: Initiate Initiatives



Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Associazione Culturale Monastero διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Τουρκία από τη 1 έως τις 5 Ιουνίου 2008. Το σεμινάριο απευθύνεται σε διαχειριστές προγραμμάτων, νέους ηγέτες, απασχολούμενους στον τομέα της Νεολαίας και σε νέους γενικά, που προέρχονται από όλες τις συμμετέχουσες χώρες στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Νεολαία σε Δράση".

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση των συμμετεχόντων στη βελτίωση της ποιότητας των τοπικών προγραμμάτων καθώς και στην προώθηση της διεθνούς δικτύωσης πρωτοβουλιών για νέους.

Το σεμινάριο θα λάβει χώρα στην Κωνσταντινούπολη και η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Σε ότι αφορά το κόστος συμετοχής στο σεμινάριο, από την ανακοίνωση του σεμιναρίου προκύπτει ότι οι διοργανωτές προτίθενται να καλύψουν τα έξοδα διαμονής, διατροφής, εκπαίδευσης καθώς και το 70% των εξόδων μετάβασης των συμμετεχόντων (καλύτερα όμως να το επιβεβαιώσετε διότι η ανακοίνωση δεν ήταν ξεκάθαρη).

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στο σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: nezihyaman@gmail.com, έως τις 17 Μαϊου. Μπορείτε να μεταφορτώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής από την ακόλουθη σύνδεση: http://www.salto-youth.net/static/downloads/training_downloads.php/1865/Application%20Form.doc.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εν λόγω σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους οργανωτές:

Associazione Culturale Monastero
Nezih Yaman
Via Germanico 66 00192 Roma Italy
Phone: +905059570026:
Fax: +905059570026
E-mail: nezihyaman@gmail.com
http://www.binariouno.eu


Πηγή: Εκπαιδευτικός Οργανισμός SALTO

3 σχόλια:

Spyros Vlahos είπε...

Πρόσεξε το profile σου διότι animal rights και feminist theory κάνουν συνειρμούς άσχημους

Ντόρα Γιαννάκη-Dora Giannaki είπε...

Αγαπητέ κύριε Βλάχο,

Κατ' αρχάς σας ευχαριστώ για το σχόλιο σας. Ίσως να έχετε δίκιο ότι αυτά τα δύο γνωστικά πεδία (Feminist Theory, Animal Rights)δημιουργούν "άσχημους συνειρμούς". Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι εγώ δεν έχω καμμία σχέση με ότι εμπεριέχουν αυτοί οι συνειρμοί. Από την άλλη, το γεγονός ότι υπάρχουν κάποια στερεότυπα γύρω από αυτά τα θέματα, δεν μπορεί να με εμποδίσει να ενδιαφέρομαι για ζητήματα ισότητας μεταξύ των φύλων και για την καλή μεταχείριση των ζώων.

Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Ν.Γ.

Spyros Vlahos είπε...

Υπάρχει ισότητα των δύο φύλων;
Σκέψου.
Για τα ζώα συμφωνούμε.
Πέρνα από το μπλογκ μου για να γεμίσει το μάτι σου Τέχνη, η ψυχή σου αγαλλίαση και το μυαλό σου σκέψεις.
Ciao