Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Αθήνα: Mission Activate




Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς


Η Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος της Ε.Ε «Νέα Γενιά σε Δράση» ανακοινώνει ότι από 22 Μαΐου έως 30 Μαΐου 2008 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο «Mission Activate».

Κύρια θεματική του σεμιναρίου είναι η ενεργός συμμετοχή των νέων. Στόχος του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τις έννοιες της ενεργού συμμετοχής και της μη τυπικής μάθησης. Επίσης, θα συμβάλλει στο να αναπτύξουν οι συμμετέχοντες επικοινωνιακές δεξιότητες και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές από δραστηριότητες που έχουν ήδη υλοποιηθεί.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, μέλη οργανώσεων νεολαίας που άμεσα ενασχολούνται με τους νέους και διαθέτουν σχετική εμπειρία στην υλοποίηση προγραμμάτων για τους νέους και κυρίως στο Πρόγραμμα της Ε.Ε. «Νέα Γενιά σε Δράση».

Σημειώνεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται μόνο σε εκπροσώπους/μέλη φορέων, η αίτηση των οποίων θα συνοδεύεται από βεβαίωση εξουσιοδότησης του νόμιμου εκπροσώπου του φορέα.

Το κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα 50 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Το κόστος διαμονής και διατροφής και μετακίνησης των συμμετεχόντων προς και από τον τόπο υλοποίησης θα καλυφθεί από την Εθνική Υπηρεσία.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι η Aγγλική.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνημμένη αίτηση στην Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος «Νέα Γενιά σε Δράση» (fax: 210 2531879 ή στη διεύθυνση: seminaria@neagenia.gr), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 9 Μαΐου 2008 (12.00 π.μ.).

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 2599360.


Μπορείτε να μεταφορτώσετε το έντυπο της αίτησης συμμετοχής από την ακόλουθη σύνδεση: http://www.neagenia.gr/appdata/documents/νέα-ανακοινώσεις/σεμινάρια/application%20form_mission%20activate.doc


Παρατήρηση: Το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα 'Youth in Action' θα έπρεπε να μεταφράζεται ως "Νεολαία σε Δράση". Έτσι είναι τουλάχιστον καταχωρημένο στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

2 σχόλια:

david santos είπε...

Hello, Dora!
Excellent post.
I loved this post and this blog.
nice day

Ντόρα Γιαννάκη-Dora Giannaki είπε...

Thank you very much for your kind words, david!

By the way, I really liked the translation system in your blog.

Enjoy Sunday evening!

Best wishes,

Dora