Παρασκευή 30 Μαΐου 2008

Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα για Νέους από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς


Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της χώρας, διοργανώνει και φέτος «Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα» για νέους 18 έως 30 ετών τα οποία θα πραγματοποιηθούν από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, "στόχοι του προγράμματος αυτού είναι η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των νέων, η γνωριμία με τις ελληνικές θαλάσσιες ομορφιές, η ανακάλυψη εναλλακτικών τρόπων διακοπών, η εκπαίδευση και η δημιουργία ενδιαφερόντων για την ενασχόληση με αθλητικές δραστηριότητες όπως αυτή της ιστιοπλοΐα".

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής τους, μέσω της ψηφιακής πύλης της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, κατά την χρονική περίοδο από 9/6/2008 και ώρα 8.00 π.μ. έως και 12/6/2007 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, ενώ η ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας (http://www.neagenia.gr) στις 9/6/2008 και ώρα 8:00 π.μ.

Να σημειωθεί ότι το κόστος συμμετοχής για όσους επιλεγούν να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα ανέρχεται στα 50 Ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω πρόγραμμα μπορείτε:
- Nα επισκεφθείτε την σύνδεση: http://www.neagenia.gr/appdata/documents/anaλυτκη%20περιγραφη%20των%20ιστιοπλοϊκων%202008.doc
- Ή να επικοινωνήσετε με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Συμμετοχής, Τμήμα Εναλλακτικού Τουρισμού, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς στα τηλέφωνα: 210-2599480 και 210-2599466.

Πηγή: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

4 σχόλια:

neoinileias είπε...

έχεις αρκετά ενδιαφέρον blog
διάβασε και αυτό:

Το πανεπιστημιακό προσωπικό είναι σε μόνιμη κατάσταση διαμαρτυρίας, ενώ αν μιλήσουμε για διαχειριστικά ζητήματα θα πρέπει να γράψουμε τόμους, οι φοιτητές το ίδιο, πληρώνουν τα κακώς κείμενα, απ την άλλη πλευρά οι πολιτικοί δείχνουν να μην μπορούν να αντιληφθούν την πανεπιστημιακή πραγματικότητα.
περισσότερα
http://neoinileias.blogspot.com/

ilianews είπε...

Ντορα καλημέρα, χαίρομαι που συμφωνούμε, επίσης βρίσκω αρκετό ενδιαφέρον στους προβληματισμούς σου, δύσκολο σήμερα να βρεις ανθρώπους να προβληματίζονται για ζητήματα που αφορούν τη δημιουργία του μέλλοντος.
Συνήθως οι περισσότεροι ασχολούνται μόνο με το δικό τους μέλλον αγνοώντας τις συνέπειες που έχουν οι πράξεις τους για τους υπόλοιπους.
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για την βελτίωση της δημοκρατικής ποιότητας.
Σκιαγραφώντας όμως την πραγματικότητα και επειδή οι γενικεύσεις δεν ωφελούν, οφείλω να πω ότι υπάρχουν και θετικά στοιχεία, πρέπει όμως διαρκώς επιδιώκουμε το καλύτερο…
neoinileias

Brosnan`s Fans είπε...

Καλημέρα σε όλους σας θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για τη Γραμματεία Νέας Γενιάς ξέρετε πια μέρα και ώρα θα βάλουν τις αιτήσεις για τα Τριήμερα Ιστιοπλοΐας 2009 σας παρακαλώ απαντήστε μου γιατί παίρνω τηλ και δεν μου λένε λεπτομέρειες αλλά απλά τον Μάιο δείτε εδώ http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=129&cnode=30 μπαίνω συνέχεια για να βρω τις αιτήσεις
δεν θα ήθελα να χάσω την ημερομηνία .Ευχαριστώ για κάθε απάντηση σας

Ντόρα Γιαννάκη-Dora Giannaki είπε...

Καλημέρα. Δεν γνωρίζω ακόμη τις ακριβείς ημερομηνίες. Λογικά όμως θα είναι προς τα τέλη Μαϊου, όπως και πέρσι.