Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Ηνωμένο Βασίλειο


Η Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Νεολαία σε Δράση" ανακοίνωσε πρόσφατα ότι από τις 8 έως τις 12 Οκτωβρίου 2009 θα πραγματοποιηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο εκπαιδευτικό σεμινάριο υπό τον τίτλο «Appetiser».

Στόχος του σεμιναρίου είναι να αναπτυχθούν οι έννοιες της διεθνούς συνεργασίας, της μη τυπικής μάθησης και της διαπολιτισμικότητας, ώστε οι φορείς να αποκτήσουν εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Νεολαία σε Δράση" και να μπορέσουν να υλοποιήσουν δράσεις στο πλαίσιο του.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων, μέλη οργανώσεων νεολαίας, οι οποίοι έχουν ελάχιστη εμπειρία στο Πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Νεολαία σε Δράση".

Το κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα 50 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα.

Τα έξοδα διαμονής και διατροφής θα καλυφθούν από την Εθνική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, ενώ τα έξοδα μετακίνησης θα καλυφθούν από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία.

Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να υποβάλουν την αίτησή τους στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.salto-youth.net/find-a-training/1473.html το αργότερο μέχρι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009.

Η Ελληνική Εθνική Υπηρεσία θα στηρίξει τη συμμετοχή υποψηφίων οι οποίοι έχουν παράλληλα γνωστοποιήσει τη συμμετοχή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: seminaria@neagenia.gr


Πρακτικές πληροφορίες για τον τρόπο υποβολής των αιτήσεων επισυνάπτονται στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=1095&cnode=75

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κυρία Βερναδάκη Ζαμπία στον τηλεφωνικό αριθμό:210 2599360 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: z.vernadaki@neagenia.gr

Πηγή: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: