Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Διεξαγωγή του 12ου Πανελλήνιου Κοινοβούλιου Νέων από τη SAFIA




Η μη κυβερνητική οργάνωση νέων SAFIA ανακοίνωσε πρόσφατα τη διοργάνωση του 12ου Πανελληνίου Κοινοβουλίου Νέων με τίτλο "Διαμορφώνοντας το Σκηνικό της Διεθνούς & Ευρωπαϊκής Πραγματικότητας. Μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο;"

Το Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων αποτελεί ετήσιο θεσμό πανελλαδικής εμβέλειας στον οποίο συμμετέχουν φοιτητές από όλα τα Πανεπιστήμια της Ελλάδας το οποίο συνδυάζει την έρευνα, την ομαδική συνεργασία, το διάλογο, τις παρουσιάσεις και την προσομοίωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας.

Το 12 Πανελλήνιο Κοινοβούλιο Νέων θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 23 Μαρτίου 2008 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής και στο Γαλλικό Ινστιτούτο και διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Σλοβενίας, της Πρεσβείας της Πορτογαλίας και με την υποστήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την Ελλάδα.

Κατά την τελετή έναρξης του 12ου Πανελλήνιου Κοινοβούλιου Νέων στις 20 Μαρτίου 2008 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, θα λάβει χώρα Διεθνή Στρογγυλή Τράπεζα (ανοιχτή για το κοινό) με θέμα: «Αναζητώντας τον Πολιτικό Πολιτισμό της Ευρώπης», στην οποία θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές, καθηγητές Πανεπιστημίων καθώς και εκπρόσωποι από γειτονικές χώρες.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό Συμμετοχής.

Aιτήσεις Συμμετοχής:

Από τις 25 Φεβρουαρίου έως τις 7 Μαρτίου στα γραφεία της SAFIA (ΑΙΟΛΟΥ 42-44, 3ος όρ. Αθήνα) μεταξύ 11:00 – 17:00.
Για περισσότερες πληροφορίες: safiagr2000@yahoo.gr , τηλ. 210-3255421


Πηγή: Ιστοσελίδα της μη κυβερνητικής οργάνωσης SAFIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: