Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

Εκδήλωση του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας: Νέες Πολιτικές-Σύγχρονοι Ηγέτες



Ανακοίνωση του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν) διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με τίτλο «Νέες Πολιτικές-Σύγχρονοι Ηγέτες» στα πλαίσια του Money Show το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008, στην αίθουσα «Εσπερίδες» του Ξενοδοχείου Athens Hilton και ώρα 20.30 μ.μ.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα τοποθετηθούν επί του θέματός της, ο Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς κος Παντελής Σκλιάς, η κυρία Μαρί Κυριακού, που πρόσφατα τιμήθηκε με το χρυσό βραβείο ευρωπαίου εθελοντή, ο κύριος Χρήστος Ταραντίλης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας κος Γιώργος Στασινός.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί συνέχεια των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας τις προηγούμενες χρονιές στο χώρο του ξενοδοχείου Ηilton και στο χώρο του Ζαππείου με ομιλητές όπως ο κος Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο κος Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο κος Απόστολος Κακλαμάνης, ο κος Αλέξης Τσίπρας, η κα Έυα Καιλή, η κα Έλενα Κουντουρά, ο κος Δημήτριος Μπουραντάς, επικεφαλής πολιτικών νεολαιών κ.α.


Πηγή: Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας

1 σχόλιο:

edipad είπε...

Πολύ καλή εκδήλωση. Καταπληκτικός ομλητής ο κ. Χρήστος Ταραντίλης της ΑΣΟΕΕ. Αντίθετα, ο Γενικός Γραμματέας ήταν βαρετός. Λες και έδινε προεκλογική ομιλία στο Π. Άρεως.