Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Ημέρες Νεανικού Κοινωνικού Προβληματισμού από το ΤΟ.ΣΥ.Ν. Θεσσαλονίκης



Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (TO.ΣΥ.Ν.) Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει ‘Ημέρες Νεανικού Κοινωνικού Προβληματισμού’ στις 29-30 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2008.

Στους βασικούς στόχους των εκδηλώσεων εντάσσονται ‘τόσο η διεξοδική ενημέρωση των νέων αναφορικά με τα νεανικά κοινωνικά ζητήματα, όσο και η εξασφάλιση της ενεργούς συμμετοχής τους’.

Στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις περιλαμβάνονται: επίσκεψη στο Κέντρο Πρόληψης από τις εξαρτησιογόνες ουσίες 'Σείριος' (29/8), ενημερωτική ημερίδα με θέμα 'Νέοι και Σύγχρονες Μορφές Εξαρτήσεων' (30/8), προβολή της ταινίας 'Requiem for a Dream' (30/8), ενημερωτική ημερίδα με θέμα 'Νεανική Επιχειρηματικότητα-Επαγγελματικές Διέξοδοι για τους Νέους' (1/9). Οι 'Ημέρες Νεανικού Κοινωνικού Προβληματισμού' θα λήξουν τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου με τη Μουσική Συναυλία των Σταμάτη Κραουνάκη και Σπείρα Σπείρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21.30 στο Θέατρο Γης.

Για περισσότερες λεπτομέρεις σχετικά με τις εν λόγω εκδηλώσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με το παρακάτω e-mail: tosynth@gmail.com.

Πηγή Ανακοίνωση του ΤΟ.ΣΥ.Ν. Δήμου Θεσσαλονίκης στο Facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: