Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

1ο Φεστιβάλ Παιδιών και Νέων στο Δήμο Μαρκοπούλου: YOUNG steps at cube FESTIval



Ο Πολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Πόρτο Ράφτη και το Δίκτυο Αλληλοβοήθειας Παιδιών και Νέων «Κράτα με» διοργανώνουν το 1ο φεστιβάλ Παιδιών και Νέων στην περιοχή του Δήμου Μαρκοπούλου. Το Φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2008 και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μαρκοπούλου.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου των διοργανωτών, το σχήμα του φεστιβάλ θα έχει ως εξής:

Βασιζόμενοι στο κύβο-puzzle του Rubik, θα χρησιμοποιηθούν κύβοι (cubes) διαφόρων διαστάσεων και graffiti΄s panels, τα οποία θα φιλοτεχνηθούν από ομάδες παιδιών και νέους καλλιτέχνες. Oι κύβοι θα εκτεθούν σε επιλεγμένα κεντρικά σημεία (cubes spots), ενώ θα υπάρξουν παράλληλες δραστηριότητες, όπως συναυλία με νεανικά συγκροτήματα, θεατρική παράσταση, διαγωνισμούς φωτογραφίας και ζωγραφικής, παιχνίδι περιήγησης στην ευρύτερη περιοχή, παραδοσιακό γλέντι με συμμετοχή νεανικών μουσικών και χορευτικών συγκροτημάτων. Παράλληλα, θα συμπληρωθούν ερωτηματολόγια για τα ενδιαφέροντα , τις ανάγκες και τις ελπίδες των νέων.

Να σημειωθεί ότι η προσπάθεια φιλοτέχνησης των κύβων όπως και των συμμετοχών στους διαγωνισμούς φωτογραφίας και ζωγραφικής, θα γίνει Ημερολόγιο- Λεύκωμα του 2009, όπου θα αναφέρονται τα ονόματα όλων όσων θα συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Φεστιβάλ, αναζητούν χορηγούς για τη στήριξη της εκδήλωσης. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήστε με την κ. Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, στο τηλέφωνο: 69.37.00.13.54.

Πηγή: Δελτίο Τύπου του 1ου Φεστιβάλ Παιδιών και Νέων στον Δήμο Μαρκοπούλου

2 σχόλια:

Mιχαήλ Παπαλεοντίου είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mιχαήλ Παπαλεοντίου είπε...


υπαρχει περιπτωση να ξαναγινει στον δημο μας ενα 2ο festival.?