Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Διαγωνισμός: "Enlarge Your Vision" - European Young Journalist Award


Νέοι δημοσιογράφοι του έντυπου ή ψηφιακού τύπου ηλικίας 17 έως 35 ετών, πολίτες ή κάτοικοι των 27 κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή των υποψήφιων και των εν δυνάμει υποψήφιων προς ένταξη χωρών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καλούνται να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Νέων Δημοσιογράφων. Ενεργοί συντάκτες σχολικών ή φοιτητικών μέσων ενημέρωσης, ελεύθεροι επαγγελματίες, βοηθοί ή εκπαιδευόμενοι στον έντυπο ή ψηφιακό τύπο, έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στον εν λόγω διαγωνισμό στέλνοντας ένα άρθρο τους που να αφορά ζητήματα σχετικά με τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό θα πρέπει να αποστείλουν το άρθρο τους, μαζί με την σχετική φόρμα συμμετοχής, μέχρι τις 15 Μαρτίου 2008. Να σημειωθεί ότι το άρθρο θα πρέπει να έχει ημερομηνία δημοσίευσης από την 1η Ιανουαρίου του 2007 έως και τις 15 Μαρτίου του 2008, το μέγεθός του να είναι έως 2000 λέξεις και να είναι γραμμένο σε μια από τις γλώσσες που προβλέπονται από τους όρους του διαγωνισμού (τα ελληνικά συμπεριλαμβάνονται).

Περισσότερες λεπτομέρειες, αναφορικά με τους κανόνες, τους όρους συμμετοχής και τα βραβεία, μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα :
http://www.eujournalist-award.eu/your-competition/rules.html


Πηγή: Δικτυακός τόπος του διαγωνισμού 'Enlarge Your Vision' - European Young Journalist Award.

Δεν υπάρχουν σχόλια: