Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Αφίσας με θέμα την 20η Επέτειο της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού: "Ζωγράφισέ μου ένα δικαίωμα!"



Η Γενική Διεύθυνση Δικαιοσύνης, Ελευθερίας και Ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής διοργανώνει ευρωπαϊκό διαγωνισμό αφίσας με θέμα την 20η επέτειο της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα του Παιδιού, με τίτλο: «Ζωγράφισέ μου ένα δικαίωμα!».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε παιδιά και νέους, που διαμένουν στα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες: 10-14 και 15-18. Οι υποψήφιοι πρέπει να δημιουργήσουν ομάδες τουλάχιστον τεσσάρων παιδιών ή/και νέων και ενός ενήλικου (που θα είναι υπεύθυνος για την ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια του έργου) και να δημιουργήσουν μία αφίσα μεγέθους Α2 που να απεικονίζει ένα συγκεκριμένο δικαίωμα από την Σύμβαση.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό (διαδικασία δήλωσης συμμετοχής, κανονισμοί διαγωνισμού, βραβεία, κτλ.) βρίσκονται στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.europayouth.eu/

Να σημειωθεί ότι η καταληκτική ημερομηνία για την αποστολή της αφίσας στους διοργανωτές του διαγωνισμού είναι η 19η Μαρτίου 2010.

Πηγή: European Commission

Δεν υπάρχουν σχόλια: