Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Επιστημονικό Σεμινάριο του Συμβουλίου της Ευρώπης με θέμα την Συμμετοχή των Νέων



Το Συμβούλιο της Ευρώπης διοργανώνει επιστημονικό σεμινάριο με θέμα τη Συμμετοχή των Νέων στο πλαίσιο των ευκαιριών που παρέχουν οι Νέες Τεχνολογίες, το οποίο έχει τον τίτλο “New ways of youth participation - based on Information and Communication Technologies”.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2009, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Νεότητας του Στρασβούργου, και απευθύνεται σε νέους, εκπρόσωπους οργανώσεων νεολαίας, ερευνητές και πολιτικούς οι οποίοι ασχολούνται με το ζήτημα της ηλεκτρονικής συμμετοχής των νέων (e-participation). Να σημειωθεί ότι η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου είναι η αγγλική.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν, ενώ το Συμβούλιο της Ευρώπης θα καλύψει πλήρως τα έξοδα διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων. Επιπλέον, το Συμβούλιο της Ευρώπης θα αποζημιώσει, εκ των υστέρων, τους συμμετέχοντες για το κόστος μετάβασής τους στο Στρασβούργο.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σύνδεση: http://www.coe.int/t/dg4/youth/Source/News&Calls/2009_Applic_present_seminar_new_%20ways_participation_en.doc


Πηγή: Council of Europe

Δεν υπάρχουν σχόλια: