Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Νέος Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς ο Ελευθέριος Μπούλιας



Ο 35χρονος Ελευθέριος Μπούλιας τοποθετήθηκε πριν από μερικές ημέρες νέος Γενικός Γραμματέας Νέας Γενιάς, κατόπιν εισηγήσεως του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άρη Σπηλιωτόπουλου και με απόφαση του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Μπούλιας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής της Σχολής Θετικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει παρακολουθήσει εκπαίδευση ειδικότητας μετεωρολόγου στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Είναι υποψήφιος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Σπουδών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με τίτλο: "ΜΒΑ στα τεχνοοικονομικά συτήματα".

Έχει διατελέσει αναπληρωτής διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», καθώς και μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Α.) για θέματα Εκμετάλλευσης και Ανάπτυξης.

Τέλος, έχει διατελέσει μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΦΕΕ (Εθνική Φοιτητική Ένωση Ελλάδος) καθώς και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πηγή: esos.gr

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Dora siharitiria gia ta antanaklastika sou!

Ντόρα Γιαννάκη-Dora Giannaki είπε...

Σ' ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω σύντομα να έχω περισσότερες πληροφορίες για τον νέο Γενικό.