Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Βίντεο με Θέμα την Επιχειρηματικότητα: European Entrepreneurship Video Award



Φοιτητές σχολών κινηματογράφου ή διοίκησης επιχειρήσεων, καθώς και μέλη δικτύων επιχειρήσεων & ενώσεων, επιχειρηματίες & επαγγελματίες, καλούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό βίντεο με θέμα την Επιχειρηματικότητα, σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες: «επιχειρηματικό πνεύμα», «καινοτόμος επιχειρηματικότητα» και «υπεύθυνη επιχειρηματικότητα».

Οι εννέα νικητές από τις τρεις κατηγορίες (τρεις νικητές σε κάθε κατηγορία) θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, η οποία θα λάβει χώρα στις Βρυξέλλες από τις 6 έως τις 14 Μαίου 2009. Να σημειωθεί ότι θα αποδοθούν χρηματικά έπαθλα στα τρία καλύτερα βίντεο κάθε κατηγορίας (1ο βραβείο: 3000 Ευρώ, 2ο βραβείο: 2000 Ευρώ, 3ο βραβείο: 1000 Ευρώ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να αποστείλουν τα βίντεο που έχουν δημιουργήσει (η διάρκεια των οποίων θα πρέπει να είναι 1-3 λεπτά) στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή πριν τις 31 Μαρτίου 2009.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον εν λόγω διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την ακόλουθη σύνδεση: http://ec.europa.eu/enterprise/policy/entrepreneurship/video-award/index_en.htm

Πηγή: European Youth Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια: