Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Νέα Πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας: SMS of Youth



Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα: http://www.smsofyouth.gr/


Το 'SMS of Youth' είναι μία πρωτοβουλία του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (Ε.ΣΥ.Ν) που στοχεύει στη δημιουργία γεφυρών επικοινωνίας προκειμένου να επικοινωνήσουν μεταξύ τους σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο οι δομές νεολαίας, οι μη κυβερνητικές οργανώσεις νεολαίας, οι επιχειρήσεις, οι Περιφέρειες, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, τα Επιμελητήρια, τα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και τα Ι.Ε.Κ.

Βασική μέριμνα του Ε.ΣΥ.Ν. είναι η συγκεκριμένη προσπάθεια να αποτελέσει το όχημα για την ανάπτυξη συνεργιών με ομάδες νέων και όχι μόνο αλλά και να δημιουργήσει αμοιβαία επωφελείς δραστηριότητες οι οποίες θα συμβάλλουν στην οικονομική ενίσχυση και στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειριών και ιδεών μεταξύ των νέων και των επιχειρήσεων μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) στα οποία εμπλέκονται οι τελευταίες.

Για την υλοποίηση του παραπάνω στόχου ως χώροι ενδιαφέροντος της προσπάθειας έχουν οριστεί οι τόποι και οι περιφέρειες. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν 13 περιφερειακά SMS Νεολαίας, ένα σε κάθε διοικητική περιφέρεια, καθώς και ένα 14ο σε κεντρικό επίπεδο.

Στα SMS Νεολαίας θα κληθούν να συμμετάσχουν Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, Περιφέρειες, Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις Νέων, Τοπικά Συμβούλια Νέων, Επιχειρήσεις οι οποίες υλοποιούν ή επιθυμούν να υλοποιήσουν προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, Επιμελητήρια, Υπουργεία και Δημόσιοι Οργανισμοί.



Τα 'SMS Νεολαίας', θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

- 17/1/09 Ιωάννινα
- 31/1/09 Λάρισα
- 14/2/09 Κομοτηνή
- 21/2/09 Θεσσαλονίκη
- 07/3/09 Λαμία
- 21/3/09 Αθήνα
- 04/4/09 Πάτρα
- 11/4/09 Τρίπολη
- 25/4/09 Κέρκυρα
- 02/5/09 Μυτιλήνη
- 16/5/09 Ρόδος
- 23/5/09 Κοζάνη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρωτοβουλία αυτή μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.smsofyouth.gr/


Πηγές:
- Ιστοσελίδα Ε.ΣΥ.Ν.: http://www.esyn.gr/
- Ιστοσελίδα: http://www.smsofyouth.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: