Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Πρόσκληση Συμμετοχής στην Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας: Camera Zizanio



Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου 2008 λαμβάνει χώρα στον Πύργο Ηλείας το 11ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά & Νέους και η 8η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας, γνωστή και ως Camera Zizanio.

Οι διοργανωτές των παραπάνω εκδηλώσεων προσκαλούν παιδιά και νέους να λάβουν μέρος στα διαγωνιστικά τμήματα της Camera Zizanio (δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2008).

Πιο συγκεκριμένα, οι ταινίες που θα επιλεγούν για τα διαγωνιστικά τμήματα της Camera Zizanio πρέπει να πληρούν τις εξής προϋποθέσεις:

- Να έχουν δημιουργηθεί από παιδιά και νέους μέχρι 20 ετών.
- Να είναι δημιουργίες των ίδιων των παιδιών με την βοήθεια ενηλίκων κι όχι το αντίστροφο.
- Να έχουν διάρκεια μέχρι 10 λεπτά.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην επιλογή του θέματος, ωστόσο θα αποκλείονται οι ταινίες που έχουν φασιστικό, ρατσιστικό ή σεξιστικό περιεχόμενο.

Να σημειωθεί ότι η Camera Zizanio έχει τρία τμήματα:

- Το Ελληνικό (στο οποίο συμμετέχουν χωρίς αποκλεισμούς όλες οι ταινίες από την Ελλάδα).
- Το Ευρωπαϊκό.
- Το Διεθνές Πανόραμα.

Στα δυο πρώτα τμήματα, που είναι διαγωνιστικά, οι ταινίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων: Α (έως 12 χρόνων), Β (13 έως 16), Γ (17 έως 20).

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό της Camera Zizanio μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη σύνδεση: http://camerazizanio.wordpress.com/

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους τηλεφωνικούς αριθμούς: 210 8664470 και 26210 81172 ή με την ηλεκτρονική διεύθυνση: camerazizanio@olympiafestival.gr


Πηγή: Επίσημη Ιστοσελίδα του διαγωνισμού Camera Zizanio

Δεν υπάρχουν σχόλια: