Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες


Αυτή την περίοδο εκατοντάδες Ευρωπαίοι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να συμμετάσχουν σε ένα νέο πρόγραμμα για την Ευρωπαϊκή κινητικότητα: Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες. Από την έναρξή του, το Φεβρουάριο 2009, περίπου 700 επιχειρηματίες έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής και περίπου 100 ανταλλαγές μεταξύ νέων και έμπειρων επιχειρηματιών από διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας, από τις οποίες περίπου 20 θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αυτό το νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης προσφέρει στους νέους Ευρωπαίους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να εργαστούν για περίοδο μέχρι έξι μήνες με έναν έμπειρο επιχειρηματία σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, προκειμένου να μάθουν πως μπορούν να βελτιώσουν τη διαχείριση και την ανάπτυξη της δικής τους επιχείρησης.

Στην ακόλουθη σύνδεση μπορείτε να διαβάσετε μερικές ιστορίες από τους επιχειρηματίες που έχουν συμμετάσχει στο πρόγραμμα:
http://www.eurochambres.eu/Content/Default.asp?PageID=1&DocID=1885

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες στον ιστότοπο: http://www.erasmus-entrepreneurs.eu

Πηγή: European Youth Portal

Δεν υπάρχουν σχόλια: