Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Eκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Σερβία με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή των Νέων: Democratic Youth Participation





Το Συμβούλιο της Ευρώπης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού της Σερβίας, διοργανώνει εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Σερβία με θέμα τη Δημοκρατική Συμμετοχή των Νέων (Democratic Youth Participation). Ειδικότερα, το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι από τις 19 έως τις 25 Οκτωβρίου 2009 και απευθύνεται σε απασχολούμενους στον τομέα της νεολαίας (youth workers) καθώς και σε νέους ηγέτες.

Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να προσφέρει στους συμμετέχοντες περισσότερες γνώσεις και εργαλεία για την ενίσχυση της δημοκρατικής συμμετοχής των νέων σε τοπικό, εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο. Η γλώσσα εργασίας του σεμιναρίου θα είναι η αγγλική.

Να σημειωθεί ότι τα έξοδα διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων θα καλυφθούν από το Υπουργείο Νεολαίας και Αθλητισμού της Σερβίας ενώ τα έξοδα μετακίνησης από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο εν λόγω σεμινάριο θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2009 στην ακόλουθη σύνδεση: http://courses.opencontent.it/ .

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την παρακάτω σύνδεση: http://www.coe.int/t/dg4/youth/Source/News&Calls/2009_Call_TC_Serbia_en.pdf

Πηγή: Council of Europe

Δεν υπάρχουν σχόλια: