Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

14η Biennale Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου




Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς ανάρτησε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της προκήρυξη για την 14η Biennale Νέων Δημιουργών της Ευρώπης και της Μεσογείου, η οποία θα λάβει χώρα στην πόλη των Σκοπίων από τις 3 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2009. Στην Biennale μπορούν να συμμετάσχουν νέοι/νέες ηλικίας 18 έως 30 ετών, οι οποίοι ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη φωτογραφία, το χορό, το θέατρο, τη λογοτεχνία και τις εφαρμοσμένες τέχνες.

Να σημειωθεί ότι το επιλεγμένο θέμα για τη XIV Biennale των Σκοπίων, το 2009, είναι «7 Πύλες». Το θέμα σχετίζεται με τον μύθο της πόλης των Σκοπίων, την πόλη των επτά πυλών: επτά δρόμοι οδηγούν από και προς τα Σκόπια, όπως οι επτά αισθήσεις ζωτικής σημασίας κινούνται από και προς το κεφάλι του ανθρώπου.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στην Biennale θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτησή τους στην Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς έως τις 9 Ιανουαρίου 2009.

Μπορείτε να δείτε το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και την σχετική αίτηση συμμετοχής στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.neagenia.gr/appdata/documents/νέα-ανακοινώσεις/ειδήσεις-τα%20νέα%20της%20γ.γ.ν.γ/μπιεννάλε%202008%20προκήρυξη%20ελληνικάf.doc

Περισσότερες πληροφορίες για την BJCEM, τους στόχους και τις δράσεις της, μπορείτε να βρείτε στο site: http://www.bjcem.org.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας με την Διεύθυνση Κοινωνικής Συμμετοχής, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, στον τηλεφωνικό αριθμό: 210 2599411.


Πηγή: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: