Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Αθήνα: Removing Linguistic Barriers in English




Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς

Η Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης « Νεολαία σε Δράση» ανακοινώνει ότι από 8 Μαρτίου έως 14 Μαρτίου 2010 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, σεμινάριο κατάρτισης υπό τον τίτλο «Removing linguistic barriers in English within intercultural communication».

Στόχος του σεμιναρίου είναι να δώσει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εφόδια για να βελτιώσουν τη χρήση της αγγλικής γλώσσας σε διεθνές περιβάλλον, προκειμένου να μπορούν να υλοποιήσουν ποιοτικά προγράμματα και να αναπτύξουν βιώσιμες συνεργασίες με εταίρους από το εξωτερικό. Παράλληλα, στοχεύει να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με διαπολιτισμικές καταστάσεις που τυχόν απορρέουν από την εργασία σε διεθνές περιβάλλον.

Στο εν λόγω σεμινάριο καλούνται να συμμετάσχουν εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων νεολαίας οι οποίοι πρόκειται να υλοποιήσουν ή υλοποιούν προγράμματα για νέους και αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην επικοινωνία με εταίρους από το εξωτερικό.

Το κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα 50 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα. Τα έξοδα διαμονής, διατροφής και μετακίνησης θα καλυφθούν από την Ελληνική Εθνική Υπηρεσία. Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα αγγλικά.

Παρακαλούνται, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο αυτό, να αποστείλουν συμπληρωμένη αίτηση στην Εθνική Υπηρεσία του Προγράμματος «Νεολαία σε Δράση» (fax: 210 2531879 & στη διεύθυνση: seminaria@neagenia.gr, z.vernadaki@neagenia.gr), το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 2599360, με την κα Βερναδάκη Ζαμπία. Ηλεκτρονική Διεύθυνση: z.vernadaki@neagenia.gr


Το έντυπο της αίτησης συμμετοχής, οδηγίες συμπλήρωσής του καθώς και επιπρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο βρίσκονται στην ακόλουθη σύνδεση: http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=1186&cnode=75

Πηγή: Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: